Gitara klasyczna Hohner HC-06

VN:F [1.9.14_1148]
Brzmienie
Jakość wykonania
Wygląd
Komfort grania
Cena do jakości
Rating: 8.3/10 (109 votes cast)
Hohner HC-06, 8.3 out of 10 based on 109 ratings

Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko
Hohner HC-06
Miniaturka gitary, wzmacniacza gitarowego lub efektu to obrazek PNG z przezroczystym tłem, maksymalne rozmiary 150px x 70px
Skopiuj kod BBcode i wklej do stopki forum:
Skopiuj kod HTML i wklej na stronę:

Gitara klasyczna Hohner HC-06 opinie

  1. Gitarę posiadam już od dawna i mogę powiedzieć tyle, że jest to świetny klasyk. Ma czyste wyraziste brzmienie, a przy tym bardzo ciepłe. Z dobrymi strunami, aż miło grać ;)Jeśli chodzi o wygląd to nie odbiega on od przyjętych schematów. Moja ma kilka odprysków lakieru, ale to przez moją nieuwagę. Solidnie wykonana, nie ma żadnych niedociągnięć. I jeszcze do tego przystępna cena. Bardzo dobra gitara. Polecam. ;D

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +2 (from 2 votes)
  2. Fajna tania gitarka. Podstrunnica na dłuższą metę nie daje rady. Klon się odbarwia i wyciera. Tania gitarka na start.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: -1 (from 1 vote)
  3. Gitarę mam już kilka lat, świetnie trzyma strój, nic się z nią nie dzieje… Jest lepsza od gitar klasycznych, z którymi miałam do czynienia (zbyt dużo ich wprawdzie nie było ^^). Naprawdę polecam.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  4. Jeden z nauczycieli na youtube polecił gitarę Hofner, ale ja źle usłyszałem i kupiłem właśnie tę HC-06 i nie żałuję. Wykonana jest porządnie, ma ładny wygląd i dobre brzmienie. Polecam.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  5. Posiadam tę gitarę pół roku i jestem z niej bardzo zadowolony, najpierw chciałem wybrać Yamahe c-30m, ale ona ma w moim odczuciu słabsze brzmienie od Hohnera. Zacznijmy od efektów wizualnych: gitara prezentuje się lepiej od Yamahy i jest lepiej wykonana estetycznie. Brzmienie: jak wspomniałem powyżej jest bardzo dobre, dobrze stroi i trzyma strój (nową gitarę trzeba stroić częściej w pierwszych miesiącach użytkowania). Bardzo polecam tę gitarę!

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 2 votes)
  6. Posiadam ją prawie 4 lata i złego słowa powiedziec nie moge oprocz lekkich odpryskow(z mojej winy) nic sie nie dzieje a warto dodac ze gram na metalowych strunach mostek i gryf nie wyginaja sie wszystko gra

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +5 (from 5 votes)
  7. Gitarkę posiadam od ok. 3 lat. Wcześniej grała na niej moja siostra. Gitara trzyma strój bardzo dobrze. Wygląda jak każda gitara klasyczna ;) . Co tu dużo mówić dobra gitara i tyle :)

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +6 (from 6 votes)

Jaka jest Twoja opinia o Hohner HC-06?


+ 2 = pięć



Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko