Gitara akustyczna Morrison MGW 305 SBCEQ

VN:F [1.9.14_1148]
Brzmienie
Jakość wykonania
Wygląd
Komfort grania
Cena do jakości
Rating: 7.9/10 (60 votes cast)
Morrison MGW 305 SBCEQ, 7.9 out of 10 based on 60 ratings

Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko
Morrison MGW 305 SBCEQ
Miniaturka gitary, wzmacniacza gitarowego lub efektu to obrazek PNG z przezroczystym tłem, maksymalne rozmiary 150px x 70px
Skopiuj kod BBcode i wklej do stopki forum:
Skopiuj kod HTML i wklej na stronę:

Gitara akustyczna Morrison MGW 305 SBCEQ opinie

  1. pozytywniepieprznięty

    Pytanie: To jest recenzja elektroakustyka czy gitary Morrison MGW305 SB? Bom właśnie zakupił http://tablica.pl/oferta/gitara-morrison-model-mgw305-sb-ID3hxEL.html i o żadnych niedociągnięciach lakierniczych czy kiepskiej jakości wykonania w ogóle nie można mówić, jestem totalnie początkujący i kupiłem właśnie wiosło do nauki, a pisał ktoś że do nauki jest dobra. Miał ktoś do czynienia z takim wiosłem? Jak stroi, brzmi?

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Squier jak już. Ten model Morrisona to tandeta. Lepiej kupić albo o stówę droższy model albo akustyka, od razu lepiej to brzmi.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: -2 (from 2 votes)
  3. Mam taką. Jest wygodna ładnie brzmi, zwłaszcza basy – bradzo wyraziście. Elektronika podstawowa – dla mnie wystarczy – i tak głównie gram akustycznie. Generalnie fajna sprawa

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +2 (from 2 votes)
  4. Mam ją od kilku i jak narazie wszystko w jak najlepszym porządku(oby tak zostało) . Gra się wygodnie progi dobrze nabite nic ni brzęczy akcja strun w miarę niska, dobra do nauki. Niestety wykończenie pozostawia wiele do życzenia, ale czego można oczekiwać po gitarze za 400zł ;p . Dla początkujących jak najbardziej polecam ;)

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +2 (from 4 votes)
  5. Jestem właścicielem drugiej sztuki,ponieważ pierwsza po wymianie strun wymagała interwencji lutnika.Zareklamowałem ją ponieważ nic samemu nie mogłem zrobić.Siodełko mostka było tak niskie,że więcej nie mogłem zeszlifować-struny brzęczały już od połowy gryfu po za tym wylazł kołnierz przy kluczu i gitara pękła na łączeniu „stopki” gryfu z pudłem.Struny wymieniłem na oryginalne,czyli takie jak były.Poza tymi „drobnymi” szczegółami gitarka wyglądała przyzwoicie.Druga brzmi super,wygląda nie do końca dobrze ponieważ widać niedociągnięcia lakiernicze,po za tym progi (każdy jeden) zostały źle spiłowane na początku i na końcu po przesunięciu ręką po gryfie od pudła w stronę główki gryfu lub na odwrót po prostu kaleczy dłoń.A tak w ogóle gitarka pękła znowu przy łączeniu pudła z wyżej wspomnianą stopką gryfu.Czyli ten instrument także będę reklamował.Moja ocena ja ko laika ponieważ nie kończyłem żadnych szkół muzycznych w skali 1-10 to brzmienie 7,wygląd 6 wykonanie 4 komfort grania 5 ponieważ gram już na niej ok 3 miesiące i ciągle palce nie mogą mi się przyzwyczaić,strasznie twarde struny wysoko zawieszone 6 mil nad 12 progiem.Co do ceny to kosztowała mnie 480 zł-ocena 5

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +3 (from 7 votes)
    • Jesli gitara pęka, kaleczy dłon, jest niechlujnie pomalowana i przede wszystkim nie stroi to nie powinna w góle dostać punktów! i to jeszcze za 480PLN??? w tej cenie otrzymasz gitare squire, epiphone etc….

      VA:F [1.9.14_1148]
      Rating: 0 (from 6 votes)

Jaka jest Twoja opinia o Morrison MGW 305 SBCEQ?

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.



Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko