Gitara akustyczna Stagg SW 201 BK

VN:F [1.9.14_1148]
Brzmienie
Jakość wykonania
Wygląd
Komfort grania
Cena do jakości
Rating: 7.9/10 (27 votes cast)
Stagg SW 201 BK, 7.9 out of 10 based on 27 ratings

Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko
Stagg SW 201 BK
Miniaturka gitary, wzmacniacza gitarowego lub efektu to obrazek PNG z przezroczystym tłem, maksymalne rozmiary 150px x 70px
Skopiuj kod BBcode i wklej do stopki forum:
Skopiuj kod HTML i wklej na stronę:

Gitara akustyczna Stagg SW 201 BK opinie

  1. bardzo dobrze stroi, ogólnie fajna gitara.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +2 (from 2 votes)
  2. gitarowiec

    Super gitarka :) – jestem zadowolony. Lepsza od innych w podobnych cenach.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +3 (from 3 votes)
  3. Moja sztuka ma już prawdopodobnie 8 lat (wnioskuję po numerze seryjnym). Sam mam ją już z 3 lata. Stroi bardzo dobrze, klucze bardzo długo trzymają strój mimo, że bardzo lubię bending. Lakier wygląda jak nowy pomijając rysy wynikające z użytkowania.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  4. Mam tę gitarę od ponad 4 lat. Jestem bardzo zadowolona. Jedyna wymiana to była wymiana siodełka. Brzmienie świetne, wygląd i cena też zadowalająca. Polecam :)

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +2 (from 2 votes)
  5. Gitarka dobra dla początkujących gitarzystów, ale ma sporo atutów: stroi, lakier na gryfie trzyma się bardzo dobrze, jest dosyć wygodna w graniu, można założyć nawet struny o niższej grubości (ja mam aktualnie 9-tki) i nic nie brzęczy. Za tę cenę dobra gitarka.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +2 (from 2 votes)
  6. GuitaristManiac

    Gitarka dobra dla początkującego, z powodu niskiej ceny. Brzmienie nienajlepsze, ale dużo daje wymiana strun. Świetna na początek swojej przygody z gitarą :)

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +3 (from 5 votes)

Jaka jest Twoja opinia o Stagg SW 201 BK?

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.



Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko