Wzmacniacz Line 6 Spider IV 15

VN:F [1.9.14_1148]
Brzmienie
Jakość wykonania
Wygląd
Komfort grania
Cena do jakości
Rating: 7.8/10 (83 votes cast)
Line 6 Spider IV 15, 7.8 out of 10 based on 83 ratings

Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko
Line 6 Spider IV 15
Miniaturka gitary, wzmacniacza gitarowego lub efektu to obrazek PNG z przezroczystym tłem, maksymalne rozmiary 150px x 70px
Skopiuj kod BBcode i wklej do stopki forum:
Skopiuj kod HTML i wklej na stronę:

Wzmacniacz Line 6 Spider IV 15 opinie

  1. Dla początkujących bardzo dobry. Przy dużej głośności, której nawet nie będziecie używać troszkę trzeszczy, ale i tak w 100% polecam!

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. gitarzysta

    Wzmacniacz może i dobry, ale dla naprawdę początkujących. Jego brzmienie jest płaskie. Kanał czysty w tym wzmacniaczu to tragedia. Przestery jeszcze dają radę. Plusem może być duża ilość efektów, które ten wzmacniacz oferuje. Nie polecam.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Świetny piec, 6 efektów, 4 przesterowania, a jak na 15 watt, to jest strasznie głośny ;)

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  4. super wzmacniacz do domu. lepiej sie nie da dla poczatkujacego. jedyna wada to… nie ma on wad :) polecam dla poczatkujacych do domku

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  5. bardzo fajny wzmak. Do domu jest po prostu super tak jak inne spidery… a do basa to sie kupuje od spidera lowdown http://line6.com/lowdown/

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  6. Czy na tym wzmacniaczu można grać na gitarze basowej???

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 2 votes)
    • Do gitary basowej są inne wzmacniacze

      VA:F [1.9.14_1148]
      Rating: 0 (from 0 votes)
  7. Bardzo dobry wzmacniacz do domowego zacisza;nie za duży ,moc jak najbardziej wystarcza ,duża paleta brzmień.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +5 (from 9 votes)

Jaka jest Twoja opinia o Line 6 Spider IV 15?

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.



Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko