Gitara elektryczna Vintage V100 BB

VN:F [1.9.14_1148]
Brzmienie
Jakość wykonania
Wygląd
Komfort grania
Cena do jakości
Rating: 7.3/10 (139 votes cast)
Vintage V100 BB, 7.4 out of 10 based on 139 ratings

Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko
Vintage V100 BB
Miniaturka gitary, wzmacniacza gitarowego lub efektu to obrazek PNG z przezroczystym tłem, maksymalne rozmiary 150px x 70px
Skopiuj kod BBcode i wklej do stopki forum:
Skopiuj kod HTML i wklej na stronę:

Gitara elektryczna Vintage V100 BB opinie

  1. Świetnie wykonana i dobrze brzmiąca gitara jak ze te pieniądze.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: -1 (from 1 vote)
  2. Gitarka super! Wygląd i brzmienie rewelacyjne.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. Wygodna, nieźle wykonana, dobre brzmienie nawet z dechy – tyle o moim egzemplarzu. Grałem na kilku, i różnie bywa, bo są niedoróbki w stylu nie działającego jednego przetwornika itp. Pozłocenia i kolor wyglądają naprawdę efektownie!

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. Wszystkie powyższe opinie to szczera prawda. Są lepsze i gorsze egzemplarze, ale za tę cenę lepszego wiosła nie znajdziecie.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  5. Gitarka ok, brzmienie cena ale co do wykonania to klucze niezbyt dobrej jakości, nie trzymają stroju i przy strojeniu przeskakuje struna.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 8 votes)
  6. Polecam gitarę. Naprawdę świetna, piękne brzmienie dobre wykonanie(zdarzają się wadliwe egzemplarze) gitara dla początkujących jak i średnio zaawansowanych. za tą cenę nie znajdziecie niczego lepszego. Pamiętaj aby NIE KUPOWAĆ GITAR NIE OGRYWAJĄC ICH. Jak napisał kolega niżej 180 Fuli to naprawdę niesamowita cena na zł(ok 900zl przy dzisiejszym kursie)sam za nią tyle dałem, lepiej kupić za granic jeżeli masz okazję.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +3 (from 3 votes)
  7. Brzmienie jak na ta cene jest naprawde ladne ( przystawki Wilkinson ) – na cleanie jak i przesterze. WYkonanie bardzo dobre. Przyczepilbym sie tylko do okaleczenia fabrycznego przez srube mocujaca pickguard’a.
    Wyglada swietnie , ciezka konstrukcja – wypukly LP ( taki jak uznaje za jedyny prawidlowy ). Co do komfortu to po prostu Les Paul , jak ktos sie przyzwyczai do mostka tune-o-matic to nie ma najmniejszych problemow – nic nie przeszkadza i nie powstrzymuje paluszkow ;). Cena do jakosci to po prostu 10/10 – ogralem przed kupnem LP do 2000 tysiecy zlotych – vintage v100 wygrywa z cena duzo nizsza niz wspomniane 2k zl. Gitara to profil dla srednio zaawansowanych jak i poczatkujacych. Jezeli masz na poczatek 1300 zl na gitare , to nic lepszego nie znajdziesz. Keep Rockin’ ! :)

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +5 (from 5 votes)
  8. Polecam tą gitarę z paru powodów. Po pierwsze za tą cenę nowej gitary z takim brzmieniem nie dostaniecie lepszej (moze jak wasz znajomy ma sklep muzyczny i tam jakieś grosze opuści, ale to swoja drogą). Jakość wykonania jest różna, grałem na paru Vintage’ach jeden miał wystające progi, kolejny mial 2 zepsute progi(na dwoch progach był ten sam dzwiek). Moja jest idealna… Doszlifowane progi cieple i mile brzmienie duży komfort grania za 180 Funtów… Polecam przejść się do muzycznego i wziąć tą gitarkę do reki.

    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +2 (from 4 votes)

Jaka jest Twoja opinia o Vintage V100 BB?

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.



Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko