Gitara elektryczna Epiphone G310

VN:F [1.9.14_1148]
Brzmienie
Jakość wykonania
Wygląd
Komfort grania
Cena do jakości
Rating: 7.2/10 (67 votes cast)
Epiphone G310, 7.2 out of 10 based on 67 ratings
No votes yet.
Please wait...

Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko
<? the_title();?>
Miniaturka gitary, wzmacniacza gitarowego lub efektu to obrazek PNG z przezroczystym tłem, maksymalne rozmiary 150px x 70px
Skopiuj kod BBcode i wklej do stopki forum:
Skopiuj kod HTML i wklej na stronę:

Gitara elektryczna Epiphone G310 opinie

  1. Wszechmocny

    Gita dobra. Przystawki lepsze niż w SG special. Gryf wygodny, dobrze wyważona. Tyle. Można kupić za 300 zeta. Polecam.

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. kielbatron

    Naprawdę dobra gitara dla tych co zaczynają swoją przygodę i mają trochę więcej kasy, chyba że używana to nawet lepiej. Wyważona w chory sposób bo kiedy jest na pasku to leci na główkę kiedy jej rzecz jasna nie trzymamy. Dobry clean, przester miodny, dobrze trzyma strój, w wyższych pozycjach trochę nie wygodna jeśli mamy szerszy pasek. Polecam bo warto.

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. powiem tak. mam. gram. muszę szybko zmienić, bo za dużo za nią chcą, chociaż pickupy dobre.

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: -1 (from 1 vote)
  4. Gitara świetna. Tak jak przedmówcy twierdzę, że w tym przedziale cenowym nie ma lepszej gitary! Gitara wymiata z brzmienia i wyglądu. Jestem zakochany w tej gitarze ;d Wyciągam na niej naprawdę przeróżne solówki i riffy i naprawdę wszystko perfect jeśli chodzi o brzmienie. Nawet flażolety sztuczne wychodzą wprost genialnie. Jeśli jesteś początkującym gitarzystą z brakiem kasy to nic tylko BRAĆ BRAĆ i jeszcze raz BRAĆ!!

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +1 (from 3 votes)
  5. mattwhite

    Mam tą gitarę od roku i jest świetna i lepszej chyba za te pieniądze się nie kupi….bardzo dobrze stroi, gryf świetny, i niska trakcja strun pomaga początkującym. Brzmienie ma dobre, i też jest dobrze wykonana. W moim modelu nie ma żadnych braków, a lakier po roku nic nie ucierpiał.
    Do poprzednika: ja wymieniłem pickguard na kolor szary i odrazu lepiej wygląda;) Pozdro

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  6. Nie jestem jakimś gitarowym wyjadaczem ale na początek lepszej gitary(oczywiście w tym przedziale cenowym) nie znajdziecie. Pasywne przetworniki zamontowane w g310 świetnie nadają się do grania na cleanie ale z przesterem też dają sobie radę. Co do jakości wykonania nie mam zastrzeżeń, jedyne co znalazłem to niedomalowany kant przy kluczach, progi i gryf celująco. Gitarka wygląda trochę “biednie”, biała obwódka gryfu i główki (taka jak w g400) by nie zaszkodziła, lakier bardzo dobry, po roku grania 0 odprysków, tylko kilka rysek z tyłu od stojaka. Bardzo wygodnie się gra na siedząco lecz gitara jest źle wyważona i opada w stronę gryfu. Jest bardzo lekka co nie męczy przy graniu na stojąco. Gitara naprawdę warta swojej ceny.

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +5 (from 7 votes)

Jaka jest Twoja opinia o Epiphone G310?



Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko