Gitara klasyczna Hohner HC-06

VN:F [1.9.14_1148]
Brzmienie
Jakość wykonania
Wygląd
Komfort grania
Cena do jakości
Rating: 8.3/10 (129 votes cast)
Hohner HC-06, 8.3 out of 10 based on 129 ratings
No votes yet.
Please wait...

Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko
<? the_title();?>
Miniaturka gitary, wzmacniacza gitarowego lub efektu to obrazek PNG z przezroczystym tłem, maksymalne rozmiary 150px x 70px
Skopiuj kod BBcode i wklej do stopki forum:
Skopiuj kod HTML i wklej na stronę:

Gitara klasyczna Hohner HC-06 opinie

  1. Super gitara dobrze zrobiona. Świetna na start.

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  2. Mają mam już prawie 20 lat i jest w świetnym stanie. Oczywiście trzeba było odwiedzić parę razy lutnika ale to zrozumiałe. Bardzo fajna gitara. Polecam

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  3. witam,
    tez slyszałem o gitarach tych marek tyle dobrego z tymże już teraz nie wiem czy gość ktory ją polecał mówił o Hohner czy o Hofner…która nadaje sie najlepiej do nauki//???pozdrawiam serdecznie

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 0 votes)
  4. Gitarę posiadam już od dawna i mogę powiedzieć tyle, że jest to świetny klasyk. Ma czyste wyraziste brzmienie, a przy tym bardzo ciepłe. Z dobrymi strunami, aż miło grać ;)Jeśli chodzi o wygląd to nie odbiega on od przyjętych schematów. Moja ma kilka odprysków lakieru, ale to przez moją nieuwagę. Solidnie wykonana, nie ma żadnych niedociągnięć. I jeszcze do tego przystępna cena. Bardzo dobra gitara. Polecam. ;D

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +2 (from 2 votes)
  5. Fajna tania gitarka. Podstrunnica na dłuższą metę nie daje rady. Klon się odbarwia i wyciera. Tania gitarka na start.

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 2 votes)
  6. Gitarę mam już kilka lat, świetnie trzyma strój, nic się z nią nie dzieje… Jest lepsza od gitar klasycznych, z którymi miałam do czynienia (zbyt dużo ich wprawdzie nie było ^^). Naprawdę polecam.

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: 0 (from 2 votes)
  7. Jeden z nauczycieli na youtube polecił gitarę Hofner, ale ja źle usłyszałem i kupiłem właśnie tę HC-06 i nie żałuję. Wykonana jest porządnie, ma ładny wygląd i dobre brzmienie. Polecam.

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +2 (from 2 votes)
  8. Posiadam tę gitarę pół roku i jestem z niej bardzo zadowolony, najpierw chciałem wybrać Yamahe c-30m, ale ona ma w moim odczuciu słabsze brzmienie od Hohnera. Zacznijmy od efektów wizualnych: gitara prezentuje się lepiej od Yamahy i jest lepiej wykonana estetycznie. Brzmienie: jak wspomniałem powyżej jest bardzo dobre, dobrze stroi i trzyma strój (nową gitarę trzeba stroić częściej w pierwszych miesiącach użytkowania). Bardzo polecam tę gitarę!

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +1 (from 3 votes)
  9. Posiadam ją prawie 4 lata i złego słowa powiedziec nie moge oprocz lekkich odpryskow(z mojej winy) nic sie nie dzieje a warto dodac ze gram na metalowych strunach mostek i gryf nie wyginaja sie wszystko gra

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +6 (from 6 votes)
  10. Gitarkę posiadam od ok. 3 lat. Wcześniej grała na niej moja siostra. Gitara trzyma strój bardzo dobrze. Wygląda jak każda gitara klasyczna ;) . Co tu dużo mówić dobra gitara i tyle :)

    No votes yet.
    Please wait...
    VA:F [1.9.14_1148]
    Rating: +6 (from 6 votes)

Jaka jest Twoja opinia o Hohner HC-06?



Zapisz się do newslettera

* indicates required Email * Imię Nazwisko